Een gezamenlijk initiatief van de huisartsenkringen van Dilsen-Stokkem, Kinrooi en Maaseik, Bree en Meeuwen-Gruitrode en de Geïntegreerde Dienst voor Thuisverzorging Limburg (Listel). 

  
Centraal op deze website staan de zorgtrajecten. Momenteel is een zorgtraject voorzien voor subgroepen van patiënten met chronische nierinsufficiëntie of diabetes mellitus type 2.
Zorgtrajecten willen de samenwerking tussen patiënten met een chronische ziekte, hun huisarts, specialist en andere gezondheidswerkers zo goed mogelijk organiseren voor een kwalitatieve opvolging van de patiënt. Een zorgtraject vertrekt van een samenwerking tussen 3 partijen, namelijk patiënt, huisarts en specialist. Het traject begint na ondertekening van een zorgtrajectcontract door deze 3 partijen.
 
Om de zorgverleners te ondersteunen bij het aangaan van zorgtrajecten werd een Lokaal Multidisciplinair Netwerk (LMN) opgericht door de huisartsenkringen van Dilsen-Stokkem, Bree en Meeuwen-Gruitrode en huisartsenkring Kinema. Het LMN omvat volgende gemeenten: Dilsen-Stokkem, Kinrooi, Maaseik, Bree en Meeuwen-Gruitrode. Het LMN heeft op 1 maart 2010 een zorgtrajectpromotor aangeworven om het werken met de zorgtrajecten te faciliteren. Haar contactgegevens kunt u hier terugvinden.